Instrumentalundervisning

Instrumentalundervisning

Instrumentalundervisning

Den Lille Musikskoles holdundervisning i Musikalsk Legestue og Høreleg giver børnene et særdeles solidt musikalsk fundament til også at udvide med instrumentalundervisning.

Vi samarbejder med en række freelance instrumentallærere som også underviser her på Bülowsvej 10.  Nogle af instrumentallærerne er stærkt forbundet til Den Lille Musikskoles pædagogik, metodik og repertoire, andre gør noget andet.

Du kan læse om instrumentallærerne og deres instrumenter på hjemmesiden bulowsvej10.dk, der fungerer både som lokaleudlejnings- og kontaktside for undervisning.

Priser, lektionslængde er ligesom pædagogikken, forskellig fra lærer til lærer. Spørg dig frem.

Åbent hus

Ind imellem er der åbent hus på Bülowsvej 10, hvor du kan møde nogle af instrumentallærere. Tidspunkterne annonceres via mail, på hjemmesiden og på facebook.

Orkester og sammenspil

Flere af instrumentalærerne arrangerer sammenspil og koncerter.

Har du spørgsmål om dit barn og instrumentalundervisning, kan du altid spørge din holdlærer.

Musikalske hilsner fra

Michael & Co.

   

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 30 14 01 23

Hvem underviser?

Vores lærere
Vi har rigtig mange dygtige musikere som underviser her på skolen. Du kan læse om deres uddannelser og hvad de underviser i på siden over lærere. Se dem her

Hvad siger andre om dette kursus?

"Kære Kirsten, Michael og alle jer andre på Den lille musikskole Vi vil gerne takke jer for en kanon god start på musikhold 3. Vores søn Alexander går hele tiden rundt og synger sange, og hans nye brune fløjte (Ligner Kirstens fløjte) er blevet hans kæreste eje. Det er tydeligt for os at se, hvordan hans glæde for musikken er vokset. En stor del af hans glæde er takket være Kirsten. Hun er naturlig, legende, inspirerende og omsorgsfuld i sin lærerrolle. Jeg oplever hver gang, at hun ser børnene og lige justerer ind, hvis der opstår et særligt behov. Samtidig med at hun klart og tydeligt sørger for de faste rammer. Vi glæder os allerede til på mandag og kæmper om at være den voksen, som får lov til at være med."
Søren, Lise og Alexander Korsbæk

 

No Comments

Comments are closed.