Vi har nu åbent for tilmeldinger til sæson 2021-2022

OBS! Denne hjemmeside bliver snart udskiftet med en ny hjemmeside, det projekt er desværre blevet forsinket. Derfor må vi endnu en stund leve med den gamle hjemmeside (den, du kigger på nu).

Den gamle hjemmeside har sine udfordringer, blandt andet er den ret teksttung. Det kan dog lade sig gøre at tilmelde sig med lidt tålmodighed. Vi sidder klar ved telefon og mail til at hjælpe med eventuelle tekniske udfordringer.

TIP! Brug en computer i stedet for mobilen, det er nemmere.

På den nuværende hjemmeside er der to tilmeldingstyper: Basistilmelding med sæsonbinding og Rabattilmelding med tilhørende arbejdsdage.

Manuelt kan vi håndtere to andre tilmeldingstyper prøvetilmelding á 5 gange og rabattilmelding for medlemmer af vores støtteforening Den Lille Musikskoles Venner (dlmv.dk).

Prøvetilmelding

Prøvetilmeldingen er et miniforløb á 5 gange ud af 7 fortløbende undervisningslektioner. Det koster p.t. 1.400 kr. og kræver, at du henvender dig til kontoret. De andre tilmeldingstyper vil altid have førsteret til en plads, hvis der er ved at være fyldt på holdet. Prøvetilmeldingen kan først iværksættes efter, at mindst en af barnets voksne er følgeklar.

Rabat for medlemmer af Den Lille Musikskoles Venner

Rabatten er 10 % for ét barn, hvis du har et Basismedlemskab og 10 % for to eller flere børn, hvis du har et Familiemedlemskab.
NB! For at få medlemsrabatten skal du selv anmode om den. Det gør du ved at skrive i kommentarfeltet, som du møder sidst i tilmeldingsprocessen på hjemmesiden.

Skriv følgende sætning:

Jeg vil gerne anmode om medlemsrabat for et enkelt barn, og jeg bekræfter hermed, at jeg har et Basismedlemskab i Den Lille Musikskoles Venner. Jeg har brugt følgende mail som brugernavn på dlmv.dk: [skriv mailen her]

Eller denne sætning:

Jeg vil gerne anmode om medlemsrabat for flere børn, og jeg bekræfter hermed, at jeg har et Familiemedlemskab i Den Lille Musikskoles Venner. Jeg har brugt følgende mail som brugernavn på dlmv.dk: [skriv mailen her]

Støtteforeningen vil så bekræfte dit medlemskab, så vi kan give dig rabatten. OBS! Medlemsrabatten kræver medlemskab af DLMV igennem hele sæsonen.

Bliv følgeklar

Vi var de første til at forberede forældre og andre af barnets voksne omhyggeligt til holdundervisningen, og det har kastet et meget højt fagligt niveau af sig.

Vi kalder under et alle barnets voksne for følgevoksne. Fordi alle barnets forskellige voksenrelationer er velkomne til at følge barnet til musik: Forældre, bedsteforældre, onkler, tanter, au pairs eller naboens store søn eller datter, der er mange muligheder, men et har alle disse følgevoksne til fælles, de er følgeklare.

Og følgeklar bliver man, når man har de relevante introduktions- og følgevoksenmøder i hus. Dem kan du læse mere om under tilmeldingen, eller du kan kontakte kontoret.

Ring 30 14 01 23 i telefontiden mandag og onsdag mellem kl. 10 og 12, alternativt kan du sende en sms, så ringer vi tilbage. Mail kan sendes til kontakt@denlillemusikskole.dk.

Vi glæder os til at møde dig.

Michael & Co.Musikundervisning af høj kvalitet
Hvad kan dit barn gå til?

Den Lille Musikskole - Musikalsk legestue


Se mere her

Hvad koster det?

Fra 321,75 kr. pr. måned.

Indtast dit barns fødselsdato og find din pris:
 

-->