Velkommen til Den Lille Musikskoles hjemmeside

Efter dette mærkelige år er vi nu klar til at modtage tilmeldinger til den kommende sæson 2021-2022.

OBS! Denne hjemmeside bliver snart udskiftet med en helt ny hjemmeside, den er desværre blevet lidt forsinket. På denne gamle hjemmeside (den du kigger på nu), kan man kun vælge to af de tilmeldingsmuligheder, der fremover vil blive tilgængelige på vores nye hjemmeside. De to nuværende muligheder er: Basistilmelding med sæsonbinding og Rabattilmelding med tilhørende arbejdsdage.

Hvis du ønsker en af de fremtidige muligheder, må du vente med tilmeldingen til efter sommerferien.

Rabat for medlemmer af Den Lille Musikskoles Venner

En enkelt af mulighederne kan vi dog få til at fungere rent manuelt, nemlig den rabat som medlemskab af vores støtteforening Den Lille Musikskoles Venner (dlmv.dk) udløser, hvis du anmoder om det.

Rabatten er 10 % for det første barn, hvis du har et Basismedlemskab og 10 % på to eller flere børn, hvis du har et Familiemedlemskab.

NB! For at få medlemsrabatten skal du selv anmode om den. Det gør du ved at skrive i kommentarfeltet, som du møder sidst i tilmeldingsprocessen på hjemmesiden.

Skriv følgende sætning:

Jeg vil gerne anmode om medlemsrabat for et enkelt barn, og jeg bekræfter hermed, at jeg har et Basismedlemskab i Den Lille Musikskoles Venner. Jeg har brugt følgende mail som brugernavn på dlmv.dk: [skriv mailen her]

eller:

Jeg vil gerne anmode om medlemsrabat for flere børn, og jeg bekræfter hermed, at jeg har et Familiemedlemskab i Den Lille Musikskoles Venner. Jeg har brugt følgende mail som brugernavn på dlmv.dk: [skriv mailen her]

Støtteforeningen vil så bekræfte dit medlemskab, så vi kan give dig rabatten. OBS! Medlemsrabatten kræver medlemskab af DLMV igennem hele sæsonen.

Du kan altid kontakte os på 30 14 01 23 i telefontiden mandag og onsdag mellem kl. 10 - 12, alternativt kan du sende en sms eller skrive til kontakt@denlillemusikskole.dk, så kontakter vi dig.

Fremtidens tilmeldingsmuligheder

De nuværende tilmeldingsmuligheder er Basistilmeldingen (med sæsonbinding) og Rabattilmeldingen (som kræver deltagelse i to arbejdslørdage á 4 timer), hvor prisen kan reduceres med 25 %.

Efter sommerferien vil der komme mulighed for en basistilmelding uden sæsonbinding og en prøvetilmelding på fem gange.

Hvis du ønsker en af disse tilmeldingstyper, må du derfor vente, til de bliver klar på vores nye hjemmeside.

Vi glæder os til at møde dig.

Michael & Co.Musikundervisning af høj kvalitet
Hvad kan dit barn gå til?

Den Lille Musikskole - Musikalsk legestue


Se mere her

Hvad koster det?

Fra 321,75 kr. pr. måned.

Indtast dit barns fødselsdato og find din pris:
 

-->