Jenny Høilund

About: Jenny Høilund

[ratings id="10979"]
  • Role : Sang, ML-I, ML-II, ML-III, ML-IV, ML-V
  • Website :
  • Arbejdserfaring :
  • Specialist in :

Jeg hedder Jenny og er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2016 med klassisk sang som hovedfag og sangpædagogik som sidefag.

I løbet af min kandidat havde jeg mit store break-up med operasangerdrømmen og begyndte at udforske andre genrer inden for musik og scenekunst. Heriblandt kan nævnes genrer som jazz, pop, musical, revy, comedy og teatersport, både som sanger, skuespiller, tekstforfatter, komponist, arrangør og instruktørassistent. En kreativ rejse der på ingen måde er slut.

Min egen datter Freja har gået til musik på Den Lille Musikskole i snart 8 år, og jeg har nu selv undervist i musikalsk legestue i sammenlagt halvandet år. Jeg elsker at arbejde med med børn og tror fuldt og fast på den legende og procesorienterede tilgang til læring.  Jeg forsøger at krydre mine faglige kompetencer med nærvær, humor, improvisation og begejstring, og det er en kæmpe gave at få lov at transformere min egen, nok lidt mere resultatorienterede, musikalske opvækst her på Den Lille Musikskole.