Hanna Englund

About: Hanna Englund

[ratings id="8117"]
  • Role : Musikalsk Legestue I, II, III, IV
  • Website :
  • Arbejdserfaring :
  • Specialist in :

Hanna underviser i cello samt Musikalsk Legestue I, II, III og IV.

Hun er uddannet cellist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med diplomeksamen fra orkestermusikerlinien i 2003 og tog efterfølgende en kandidatgrad i barokcello fra afdelingen for tidlig musik. De seneste år har hun arbejdet meget som teatermusiker, blandt andet på Malmö Stadsteater, Det Flydende Teater, Aveny T og hun komponerede og fremførte selv al musik ved Det Kongelige Teaters "Metamorfoser" i Skuespilhuset. Den belønnedes med scenekunstpriset Årets Reumert som Bedste forestilling 2014.

Hanna har i mange år spillet musical på Det Ny Teater og har også stor erfaring inden for rytmisk musik. Hun arbejder freelance i adskillige barokorkestre og er medstifter af flere ensembler som er specialiserede i kammermusik på tidstro instrumenter.

Hanna kommer fra Sverige, men har boet i Danmark siden 1998. Hun har selv gået på Den Lille Musikskole sammen med sin datter, Solveig, som nu er så stor at hun går til Høreleg uden mor. Hanna bruger altid celloen i timerne til at akkompagnere, når det er tid til sangbog.