Cathrine Buch

Om: Cathrine Buch

Jeg er uddannet klassisk guitarist ved det Kgl. Danske Musikkonservatorium København og efterfølgende også ved Master in Classical Guitar Performance i Alicante i Spanien og Hochschule für musik und Teater, Rostock i Tyskland. 

Musik er efter min mening noget helt unikt som jeg brænder for, og det er derfor vigtigt for mig, at give den samme glæde for musikken videre i min undervisning. Jeg ser musik som et livstudie og deltager løbende i guitarfestivaler og kurser i udlandet for at samle ny viden og inspiration. Herigennem har jeg modtaget undervisning af de bedste musikere i den klassiske guitar verden.

Guitaren er et dejligt alsidigt instrument som både omfavner den klassiske og rytmiske verden, og som samtidigt har en helt fantastisk klang. Guitaren er dog ikke så ligetil, og behøver god øvelse og vejledning for at mestre. Jeg fokuserer derfor på at guide mine elever i deres eget tempo og i et inspirerende og trygt læringsmiljø.

Jeg er selv aktiv musiker og giver jævnligt koncerter i ind og udland sammen med min mand og duopartner Ricardo Hoyos og i Trio Treco