Michaels Musik Mekka (fra 9 år)

Michaels Musik Mekka (fra 9 år)

Michaels Musik Mekka (fra 9 år)

generisk-HL2_3

Hvad er Michaels Musik Mekka?

Michaels Musik Mekka er et musikalsk forløb for skolens ældste børn, som kan stå alene uden at børnene parallelt skal gå til instrument. Vi vil selvfølgelig arbejde med teori, hørelære, musikkundskab og musikhistorie, men på den Michaelske måde, hvor der inddrages alverdens musiklege, kanons, danse, små korsatser, bodyperkussion et hold hvor jeg griber ned i min efterhånden store rygsæk fra 30 års musikundervisning.

Min force er at udvikle børnene musikalsk og styrke deres selvtillid, ved at vi sammen overvinder udfordringer, og skabe en god stemning hvor der er plads til og muligheder for alle. Jeg er i al ubeskedenhed god til at se børnene og møde dem der hvor de er.

Alderen kan blandes fuldstændig frit, der er ingen øvre grænse, børnene skal blot have gennemført Høreleg III, vi tager ikke nye elever ind.

Lærer: Michael Schilling

TILMELD  MICHAELS MUSIK MEKKA (Kræver login)

Michaels Musik Mekka

Ugedag Tid Underviser Status Sted

TILMELD  MICHAELS MUSIK MEKKA (Kræver login)

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 39 27 01 23

Hvad siger andre om dette kursus?

<span>mor til Laurits 5 år og Asger 7 år</span>
"

Jeg vidste ikke, at det her var et helt anderledes tilbud, end de andre jeg havde prøvet. Efter kort tid kunne jeg mærke, at her fik vi et helt anderledes kvalitetsprodukt.Man kan mærke, at selvom det er sjovt at være til musik, så er det ikke kun for sjov, vi er der.Jeg føler, jeg giver mine børn et musikalsk udgangspunkt uden lige - et som jeg gerne selv ville have haft.

"
Eva mor til Laurits 5 år og Asger 7 år

No Comments

Comments are closed.