Instrumentalundervisning (fra ca. 6 år)

Hvad er Instrumentalundervisning?

Når børnene bliver 5-7 år gamle, kan de vælge at synge i vores kor eller begynde at spille på et instrument. Babymusikken og de Musikalske Legestuer er en lang forberedelse til kor og/eller instrumentspil. Børnene har lært at synge, at læse og skrive musik, hørelære, musikteori og ikke mindst et repertoire af sange, som vi arbejder direkte videre med i instrumentalundervisningen. Hvornår jeres barn skal/kan begynde på et instrument eller til kor kan være svært at sige noget kategorisk om, da børn er forskellige, og mange andre forhold kan spille ind. Det vigtigste er ikke børnenes alder, men den rette balance mellem deres motivation og parathed. Det er ikke nødvendigvis godt bare at starte så tidligt som muligt. Den bedste måde at afklare det på er at tage en snak med lærerne. I kan også læse mere om alder og undervisningsstart her. Der er dog nogle instrumenter der stiller visse fysiske krav, som vi nødvendigvis må respektere. Vær opmærksom på, at instrumentskift er relativt almindeligt, og hvad der er lært på et instrument næsten alt sammen følger med over på et andet instrument. At finde "det rette instrument" til barnet er selvfølgelig vigtigt, men vær opmærksom på at "det rette instrument" kan ændre sig endda flere gange. Vi har mange succeshistorier om børn, der finder deres rette instrument (det rimer på element) efter flere forsøg. Det er også vigtigt, at der er et godt match mellem læreren og barnet og forældrene. Alle tre relationer skal klinge, for at det bliver rigtig godt. Herunder kan I læse om de enkelte instrumenter. I kan også klikke jer videre til lærerne, hvis I ønsker at vide mere om dem og/eller kontakte dem. Der kan sagtens være instrumenter på vej, som endnu ikke er annonceret, og alternative tidspunkter som heller ikke er annonceret. Det skyldes, at vi først prøver at skabe nogle samlede undervisningsblokke for lærerne, men vi har dog et råderum af fleksibilitet. Hvis der er noget, I savner, så kontakt kontoret. Vi er ret dygtige til at trylle med tidspunkter og instrumenter og vil gøre vores bedste for at få det til at lykkes. Måske kræver det et større stykke arbejde, måske går der lidt tid, og måske lader det sig slet ikke gøre inden for en rimelig tidshorisont. Men uanset hvad, så er vi blevet klogere på hvad dig og dit barns ønsker er, og det er vigtig viden, som kan komme til nytte og gavn. Pris: Fra 300 kr. pr. lektion á 45 minutter. Kontakt læreren direkte på email hvis du ønsker at tilmelde dig instrumentalundervisning. Vi tilbyder undervisning på følgende instrumenter:

    Kontakt læreren direkte på email hvis du ønsker at tilmelde dig instrumentalundervisning. Se hvem der underviser i de enkelte instrumenter her. 

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 30 14 01 23

Hvem underviser?

Vores lærere
Vi har rigtig mange dygtige musikere som underviser her på skolen. Du kan læse om deres uddannelser og hvad de underviser i på siden over lærere. Se dem her

Hvad siger andre om dette kursus?

"Kære Kirsten, Michael og alle jer andre på Den lille musikskole Vi vil gerne takke jer for en kanon god start på musikhold 3. Vores søn Alexander går hele tiden rundt og synger sange, og hans nye brune fløjte (Ligner Kirstens fløjte) er blevet hans kæreste eje. Det er tydeligt for os at se, hvordan hans glæde for musikken er vokset. En stor del af hans glæde er takket være Kirsten. Hun er naturlig, legende, inspirerende og omsorgsfuld i sin lærerrolle. Jeg oplever hver gang, at hun ser børnene og lige justerer ind, hvis der opstår et særligt behov. Samtidig med at hun klart og tydeligt sørger for de faste rammer. Vi glæder os allerede til på mandag og kæmper om at være den voksen, som får lov til at være med."
Søren, Lise og Alexander Korsbæk