Høreleg (fra 7 – 10 år)

Høreleg (fra 7 – 10 år)

Høreleg (fra 7 – 10 år)

Hvad er Høreleg?

Lige fra Babymusik til Musikalsk Legestue er det hørelære, der er det egentlige basisfag.

Hørelære er det fag, der beskæftiger sig med "musikkens DNA". Rytme, melodi, harmoni, notation, læsning, hukommelse, forståelse og koordination er nogle af de elementer, vi arbejder med, men der indgår uendeligt meget mere.

Hørelære er helt centralt i enhver form for musikalsk udfoldelse. Den kan være mere eller mindre bevidst, men alle, der beskæftiger sig med at skabe og/eller udøve musik, har et eller andet niveau af færdigheder i hørelære.

Hvis børnene har været med hele vejen, har de leget, erfaret, forstået og lært igennem seks år, de er måske begyndt på et instrument eller til kor, og vi fortsætter læringsprocessen i hørelære. I undervisningen indgår flerstemmig sang, stemmelege og sammenspil på kantelaer, xylofoner, klokkespil, rytmeinstrumenter m.m.

Høreleg er videreførelsen af Musikalsk Legestue. Det er muligt at begynde på et hørelegshold uden andre forudsætninger, for børn er heldigvis meget fleksible. Det handler om, at hvert enkelt barn udvikler sig i forhold til, hvor det selv er, og ikke i forhold til andre.

Vi anbefaler at helt nye børn, der ikke har gået på skolen før kun tilmelder sig Høreleg, hvis de også samtidig tilmelder sig instrumentalundervisning.

Optagelse og placering på det bedste hold for nye elever kræver en snak med læreren.

Efter Høreleg toner vi rent flag og kalder holdundervisningen Hørelære. 

 

Pris

Sæsontilmelding fra 220 kr. pr. lektion

Prøveforløb 1550 kr.

TILMELD  HØRELEG (Kræver login)

 

generisk-HLI_2

generisk-HL2_2

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 30 14 01 23

Hvem underviser?

Michael Schilling
Daglig leder og Høreleg I, II, III

Michael er grundlægger og leder af Den Lille Musikskole. Han har undervist børn i musik siden slutningen af 1980'erne.

Læs mere her

Kirsten Aage
Musikalsk legestue II, III, IV, V & VI

Kirsten er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole. I juni 2014 afsluttede hun sin pædagogiske kandidateksamen med blokfløjte som hovedfag.

Læs mere her

Hvad siger andre om dette kursus?

<span>Pernilles mor</span>
"

Kære Michael,

Stor ros for dit flotte arbejde med Høreleg I holdet om tirsdagen (og alt det andet på musikskolen, selvfølgelig:-)).

Jeg kunne virkelig se en stor udvikling fra at have været med inde i august i år og så i går.

Jeg kan godt li´ den disciplin og vedholdenhed, du har i forhold til børnene og som de (forhåbentlig) lærer af og bruger i mange andre sammenhænge. Det var også godt at opleve, at du retter børnene og be´r dem prøve igen indtil det er rigtigt, hvad de gør. Jeg har en fornemmelse af, at børnene indbyrdes giver hinanden plads til at kunne forskellige ting og at det er i orden ikke at kunne alt til perfektion.

Pernille lavede rytmekort til mig, da vi kom hjem, som jeg med hjælp kom nogenlunde igennem, og vi sang også Egon Egern med både mund og hænder, på solfa.

 

"
Eva Pernilles mor

No Comments

Comments are closed.