Babymusik (5 dage – 1 år)

Babymusik (5 dage – 1 år)

Babymusik (5 dage – 1 år)

generisk-BM2_2

Hvad er Babymusik?

Babymusik på Den Lille Musikskole er et musikalsk kvalitetstilbud til dit barn og dig, fra barnet er 5 dage gammelt.

Nej, det var ikke en fejl: Der stod 5 dage. Det er en perfekt alder at begynde på babymusik; jo tidligere jo bedre. Babyerne skal intet andet end det, de er bedst til - at være. 

Vi stimulerer og udfordrer sanserne ved at skabe et rum af lyd, farver og berøring for dit barn. Der indgår gamle og nye sange, remser, danse, kanons og anden form for flerstemmighed m.m. Lad dit barn opleve puls, klang, rytme, bevægelse, levende musik og sang.

I får lært og oplevet et stort repertoire, du får udviklet dine egne færdigheder og sammen med de andre voksne givet din baby unikke musikalske oplevelser. Du vil uden tvivl få inspiration til langt frem i tiden.

Musik, bevægelse og sansestimulation fra starten af livet er en gave for hele livet.

Pris

Sæsontilmelding fra 135 kr. pr. lektion

Prøveforløb 1400 kr.

TILMELD BABYMUSIK (Kræver login)

Babymusik I - III

Babymusikken er opdelt i tre trin:

 • Babymusik I: fra 5 dage til 5 måneder.
 • Babymusik II: fra 6 til 9 måneder.
 • Babymusik III: fra 10 til ca. 12 måneder.

Alle babyhold ligger pt. i dagtimerne på hverdage.

Når barslen er slut, kan I gå direkte videre til næste trin: Musikalsk Legestue I. Al vores undervisning i Musikalsk Legestue ligger i eftermiddagstimer, tidlig aften og weekender.Det kræver ingen ny tilmelding, du skal blot have deltaget i det/de relevante møder

Babymusik I

 • Det blideste univers af sange og klange
 • Inspiration til stimulation af sanser og motorik
 • Vi voksne er dem, der skaber oplevelser – babyerne er dem der oplever og tager imod
 • Vi planter vigtige musikalske frø, der blandt andet vil blomstre i den Musikalske Legestue og det, der følger efter 

Babymusik II

Babyerne begynder at blive mobile og rækker aktivt ud efter verden – vi følger med. 

På disse hold er der lidt mere fart over feltet. Vi kaster os ud i lege og sange, hvor babyerne kan bruge de nye muligheder: I løbet af babymusik II vil babyerne kunne:

 • Sidde selv
 • Rulle rundt
 • Kravle
 • Gribe og holde fast
 • Sidde på skulderen
 • Tumle – tumle – tumle

Det meste af repertoiret er nyt i forhold til Babymusik I, men en mindre del af repertoiret er det samme, som vi vedligeholder og videreudvikler.

Babymusik III

Vi kalder det også for “mosleholdet”, fordi der kan være et utroligt facinerende lydlandskab af babystemmer, der grynter, pludrer, puster og stønner. Babyerne har meget travlt med at udvikle deres kropslige råderum. Det er hårdt arbejde, og det kan høres.

Der bliver også mere at lave for os voksne. Der kravles, svinges, vippes, kolbøttes m.m. Der synges til det meste af det, så bevægelsessangene fylder mere nu.

Vi har stadig øer med syngesange og kanons og nu også remsefortællinger.

Holdskift

Aldersdefinitionerne for de tre babyhold er vejledende. Når jeres baby runder aldersgrænsen mellem to trin på Babymusik, så spørg læreren, om det er tid til et holdskift, hvis læreren ikke selv foreslår det.

For det meste er det helt oplagt, at der nu skal ske noget mere.

 • Når babyerne på Babymusik I rækker ud og bevæger sig mere aktivt for at skifte stilling, og du må bruge af arsenalet af afledningsmanøvrer, så er det ved at være tid til Babymusik II
 • Når babyerne på Babymusik II vil kravle og finmotorikken kan tage klodser af tårnet i stedet for at vælte det hele, så er vi ved at være klar Babymusik III
 • Når barslen er slut, og/eller barnet begynder at gå, er det tid for Musikalsk Legestue I.

Men der kan være mange faktorer, der gør, at man bliver hængende lidt længere på et hold eller skifter lidt tidligere. Snak med læreren, og find frem til det bedste.

Det er også læreren, der videregiver holdskiftet til administrationen, så jeres baby kan stå i den rigtige protokol. Derfor skal du under alle omstændigheder give læreren et praj om, at I vil skifte.

Det er undervisning

Selvom det måske ikke opleves sådan, er indholdet i Babymusik i høj grad undervisning og ikke kun underholdning. Det er meningen, at I skal have noget varigt med hjem.

Vi skaber en hyggelig og god atmosfære både i og uden for timen. At gå til musik med sit barn skal være en helhedsoplevelse, et input til hele familien.

Babymusikundervisningen er en suveræn optakt til Musikalsk Legestue, og vil for de fleste gøre det meget nemmere at starte på Musikalsk Legestue.

Vi gør mange ting i Babymusikken, som hænger direkte sammen med den undervisning, der følger senere, både på Musikalsk Legestue og endnu senere i instrumental- og korundervisningen med tilhørende Høreleg og Hørelære.

Ikke bare sangene, remserne og det øvrige indhold i Babymusikken har sammenhæng med det, der følger senere, men også formen: Ritualer, rammer og attitude omkring undervisningen lægger alt sammen en solid grund for indlæringen senere, både her på skolen og i andre sammenhænge.

Mange statements fra forældre, der har været på skolen gennem mange år, bekræfter dette.

Forudsætninger

Musikalsk

Alle kan være med uanset musikalske forudsætninger. Det er en opladning at gå til Babymusik, og du vil opleve, at du udvikler dine færdigheder. Måske opdager du, at du kan en masse, som du ikke vidste, du kunne. Alt sammen til glæde for dig og dit barn.

Fysisk

Vi tumler en del rundt med babyerne på Babymusik II og III. Du behøver ikke at kunne alting; du vil opleve, at du udvikler dig. Det meste handler om teknik og god forberedelse, som alt sammen er noget, der kan læres.

Du vil blive grundigt vejledt af vores dygtige lærere. Hvis du møder op med et åbent sind, kan du udvikle dine færdigheder helt enormt. 

Fra og med Babymusik II har vi babyerne oppe på skuldrene i en lille del af timen. Vi hjælper gerne baby derop, eller læreren tager selv en baby på skulderen (meget relevant ved tvillinger, for eksempel).

Indstilling er alt

Kommer du for at opleve, lære og udvikle, er der store muligheder for dit barn og dig – vi har en gave.

Musik fra begyndelsen af livet – er en gave for hele livet.

Tilmeldingstyper, priser og rabatter

På Babymusik tilbyder vi:

 • 2 typer forløb
 • 3 typer priser på sæsonforløb
 • 2 typer rabat

De 2 typer forløb

Sæsonforløb

Man kan melde sig til sæsonforløb, som løber fra den dag, I begynder på undervisningen og sæsonen ud. Skift mellem Babymusikholdene og Musikalsk Legestue I er omkostningsfrit. I skifter bare når det passer baby og jer.Se ovenfor. 

Fordele ved sæsontilmelding:

 • Der er kun adgang til Musikalsk Legestue, når man er tilmeldt sæsonforløb
 • Når man er tilmeldt sæsonforløb på Babymusik, kan man erstatte mistede timer på et andet aldersvarende hold en anden ugedag, hvis vi på det givne tidspunkt har andre åbne hold. 

Det er altid muligt at vælge sæsonforløb, når et prøveforløb udløber.

Prøveforløb

Det kan være, at I vil prøve Den Lille Musikskole, inden I binder jer til et længere forløb. Derfor tilbyder vi et kortere forløb, det såkaldte prøveforløb, som består af 5 undervisningsgange. Prisen for forløbet er 1400 kr., og de 5 lektioner skal bruges inden for en periode på 7 mulige undervisningsgange.

Tilmelding til prøveforløb er mulig, indtil der er 10 uger tilbage af sæsonen og kan kun vælges én gang per barn.

 

De 2 typer priser på sæsonforløb

Under tilmeldingen til sæsonforløb vil du kunne vælge mellem følgende 2 priser: 

 • En rabatpris (fra 135 kr./lektion)
 • En basispris (fra 180 kr./lektion)

Det er altid muligt at skifte fra den ene til den anden.

Vi er en skole helt uden offentlig støtte, så hvis du af den ene eller den anden grund har lyst og mulighed for at støtte skolen økonomisk, så takker vi.

 

De 2 typer rabat

Arbejdsdagsrabat

Generelt tilbyder vi mulighed for at vælge rabat på alle sæsontilmeldinger, hvis man tilmelder sig to arbejdsdage á 4 timer i løbet af sæsonen. De to arbejdsdage per familie udløser mulighed for rabat på alle søskendes sæsontilmeldinger.

Mødregrupperabat

Vi giver også mødregrupper mulighed for rabat. Mindst 5 mødre, der samtidig tilmelder sig det samme Babymusikhold under fælles mødregruppenavn og med den samme længde forløb, kan få de følgende rabatter: 

Sæsonforløb

 • 50% rabat hvis forløbet startes på Babymusik I
 • 40% rabat hvis forløbet startes på Babymusik II
 • 30% rabat hvis forløbet startes på Babymusik III

Prøveforløb

 • 30% rabat hvis forløbet startes på Babymusik I
 • 25% rabat hvis forløbet startes på Babymusik II
 • 20% rabat hvis forløbet startes på Babymusik III

Mødregruppetilmelding er ikke automatiseret, så hvis du er interesseret, skal du blot henvende dig til kontoret

generisk-BMI_3

generisk-BMI_2

 

generisk-BM3_2

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 30 14 01 23

Hvem underviser?

Michael Schilling
Daglig leder og underviser

Michael er grundlægger og leder af Den Lille Musikskole. Han har undervist børn i musik siden slutningen af 1980'erne.Læs mere her

Hvad siger andre om dette kursus?

<span>Mor til Malthe 11 mdr.</span>
"

Når jeg synger de sange, vi har hørt hos dig, smiler han genkendende. Jeg bruger dem i alle mulige sammenhænge: sovetid, skiftetid, ved spisning osv. 

"
Mette Mor til Malthe 11 mdr.
<span>Mor til Sander 2 år</span>
"

Jeg har lært nye sange, som jeg bruger flittigt.

"
Hanne Mor til Sander 2 år

 

No Comments

Comments are closed.